Sobre el bloc

Sí, no ens enganyem, les persones som limitades i precàries. I el món que hem anat construïnt, entre moltes coses ben interessants i boniques, presenta un bon compendi de barbaritats, d’injustícies, d’abusos i de violències.

Malgrat tot, estic convençut -com moltes i molts altres- que si ens esforcem una mica (voluntat, intel·ligència, creativitat i tenacitat) podem fer un món no perfecte, d’acord, però sí molt més digne, just i en pau.

Des d’aquestes premises, anirem fent blocades.

4 responses

6 04 2011
Oscar Sisteré - Comunicació i Premsa Coordinadora ONGD i aMS de Lleida

Jordi, tot l’equip tècnic t’agraim que amb articles com el que avui publiquis ens ajudis a ordenar pensaments que tenim al cap dispersos sobre líbia i les revolucions àrabs. Ens ha aportat moltes coses positives i per això et volem demanar si el podem publicar al nostre web, evidentment citant la font.
Una abraçada! ah, dimarts que ve endeguem campanya Objecció Fiscal a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida. Estem en contacte!

6 04 2011
jordiarmadans

I tant, cap problema! Moltes gràcies per les teves paraules i, sobretot, per la vostra feina!!

Fins ara!

18 05 2017
Marnie

This post has helped me think things thugroh

2 06 2014
tornalborn

jordi; em poso en contacte amb tu per una entrevista al PuntAvuitv la setmana vinent; posa’t en contacte amb mi, sisplau; no aconsegueixo trobar el teu correu; el meu és: xeniasolegolano@gmail.com. Gràcies.

Deixa un comentari